COMING SOON

BOTANIC ROOM

A SMART RECREATION PLANT SYSTEM FOR YOUR OFFICE HOME

Знаете ли, че въздухът в затворени работни зони може да бъде до 5 пъти по-замърсен, отколкото навън? Синдромът на затворените градски пространства, стресът и липсата на лично пространство по време на работа също са свързани със здравословните условия на хората. Според изследвания, пребиваването в естествена среда подобрява психическото и физическото здраве, повишава производителността и прави хората по-щастливи.

 

Botanic Room - е технологизирана система с вградено озеленяване, която може да промени позитивно работните зони. Конструкцията и е базирана на модулна система тип pegboard.

Основен компонент са растенията с висок коефициент на въздействие върху околната среда - пречистване на въздуха, звукоизолация, подобряване на влажността на въздуха, поглъщане на фини прахови частици и вредни електромагнитни вълни.

За да функционира самостоятелно Botanic room сме интегрирали  интелигентна система, която управлява осветеността, температура, напоителни системи и може да се контролира от мобилно приложение.

Botanic room e създаден см многофункционална архитектура с три различни функции - място за срещи, зона за презентации и разговори. Конструкцията може да се персонализира и премества в зависимост от нуждите и желанията на нейните ползватели.