Сепарираща конструкция с вградено озеленяване
ПРОДУКТ LEAF

Какво е Leaf ?

Leaf e пресечната точка между функционалния дизайн и растителността. Решението комбинира метална конструкция (под формата на стилизирано листо) и увивна растителност с висок коефициент на пречистване на въздуха. Продукта изпълнява няколко функции – визуална преграда, шумоизолационен екран и декоративен растителен елемент.

Размери: Височина: 200 см. ; Ширина: 150 см.; Дълбочина: 40 мм.

Цена: базова цена от 839.00лв (с вкл. ДДС) (без включена растителност и персонализиран цвят на конструкцията)

Вертикални стойки
ПРОДУКТ STYLISH

Какво е Stylish?

Stylish е решение за пространства, в които висящата растителност намира ефектно приложение. Предлагаме изчистените и семпли метални стойки с опция за избор на цветно прахово покритие. В зависимост от контекста на средата, начина на закачането също може да е различен.

Размери: Квадрат: 30х30х30 см. ; Правоъгълник: Н20см х 40см.; Триъгълник: 35х35х35см ; Кръг: Ø 35 см, Диаметър на поставката за растение Ø 15 см.

 

Цена: базова цена от 58.00 лв (с вкл. ДДС) (не включва персонализиран цвят, материали за закачане и крепежни елементи)

Стенна стойка
ПРОДУКТ RING

Какво е RING?

Ring е практично решение, когато се търси високо и обемно озеленяване, но липсва пространство за позиционирането му на пода. С този вид стенни стойки могат да се реализират композиционно динамични решения, усвояване на колони или специфични места в интериора. Изработен е от калибрована стомана с кръгъл профил 3мм. Стойките се предлагат с опция за избор на цветно прахово покритие.

Размери: Диаметър на поставката за растение Ø 19 см.

Цена: базова цена от 34.90лв (с вкл. ДДС) (не включва персонализиран цвят и крепежни елементи)

Метални декоративни кашпи
ПРОДУКТ SQUARE

Какво е SQUARE?

Square е решение за пространства, в които се търси семпла и стилна форма на озеленяването и съпътстващите го съдове. Комбинацията от размери позволява динамични композиции. Изработени са от калибрована стомана и се предлагат с опция за персонализиран цвят.

Размери: 

  • Продълговат сандък на стойка - 85х80см, височина на кашпа 25см;

  • Квадратна кашпа на стойка - 60х25см, височина на кашпа 25см;

  • Квадратна кашпа на стойка - 40х25см,  височина на кашпа 25см;

 

Цена: изпрати запитване

Complex planter

В този отдел представяме решения отговарящи на проблеми, срещани в отворените работни пространства (open office, co-working space и др). В този тип помещения се сблъскваме с липса на лично пространство и място за съхранение, високи нива на шум, необходимост от чист и свеж въздух, но без опция за отваряне на прозорци или място за естествено озеленяване.

Поради тази причина създадохме дизайн на конструкции, които да изпълняват 3 основни функции: сепариране, място за съхранение и вградено озеленяване. Подбрани са естествени материали – метална конструкция (с възможност за персонализиране на цвят) и дървени рафтове и кутии (брезов шперплат, дъб, бук и др.)

ПРОДУКТ RIDDLE

Размери: Височина: 130 см. ; Ширина: 120 см.; Дълбочина: 30 см.

Цена: базова цена от 649.00 лв (с вкл. ДДС) (не включва  избор на цветно прахово покритие)  

ПРОДУКТ GREENWAY

Размери: Височина: 120 см. ; Ширина: 35 см.; Дълбочина: 35 см

Цена: базова цена от 529.00 лв (с вкл. ДДС) (не включва персонализиран цвят  (избор на цветно прахово покритие ) на конструкцията)

ПРОДУКТ LIBERIUM

Размери: Височина: 70 см. ; Ширина: 70 см.; Дълбочина: 35 см

Цена: базова цена от 479.00 лв (с вкл. ДДС) (не включва персонализиран цвят ( избор на цветно прахово покритие) на конструкцията)

Висящи стойки
ПРОДУКТ HEXAGON

Какво е Hexagon?

Hexagon е създаден да придаде мекота и уют на висящо решение за озеленяване, но в стилна и семпла линия. Формообразуването е подчинено на цялостната визия на  пространството, което допълва. Изработен е от брезов шперплат с дебелина на профила 3см. С този модел висящи стойки, създадохме основа за дизайн и производство на продукти от дърво, които могат да бъдат изцяло персонализирани в зависимост от нуждата на клиента.

Размери: Височина: 35 см. ; Ширина: 35 см.; Диаметър на поставката за растение Ø 15 см.

Цена: изпрати запитване

Дървени повдигащи стойки
ПРОДУКТ UP

Какво е UP?

UP e продукт, който пасва в разнообразни по стил и функция пространства. Наличието на този тип стойки внася уют, топлина в помещението и поставя фокус върху красотата на растенията, с които е в комбинация. Изработват се от бук, дъб, бреза и др.

 

Размери: предлагаме ги в размери по желание на клиента

Цена: изпрати запитване

Вертикална конструкция за озеленяване
ПРОДУКТ X

Какво е X?

X e кашпа със солидна конструкция изработена изцяло от метал обработена с устойчиво прахово покритие.

Кашпата е предназначена за стенен или таванен монтаж и разполага със сваляем капак за улеснено поставяне на растенията/саксиите. 

Цветовете на праховото покритие могат да бъдат избрани по желание от пълната гама по стандарта RAL.

Продуктът е изработен в колаборация със studio Tuhlla.

 

Размери: предлагаме ги в размери по желание на клиента

Цена: изпрати запитване